Välkomna till vår blogg som härmed kommer att dedikeras åt recept från vårt kök. I väntan på de bästa fiskrecepten...
tisdag 15 maj 2012
Frottera dig med gösen
Gösen är en av de finare fiskarna och en vi gärna frotterar oss med.
Be en av oss grabbar att filéa en fin sida åt er. Bär hem den. Vänd den i mjöl och smörstek försiktigt. Var noga med att fisk (ja, kött med för den delen) endast vändes en gång. Smörstek eller stuva lite kantareller med schalottenlök vid sidan och lägg över den färdiga gösbiten. Servera med potatis och lite hyvlad parmesan. Mmm.. smaskens...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaett nytt försök tidigare blev det lite stavfel etc...
SvaraRaderaSynd att det är så långt … bor på södermalm i Stockholm. Gös tillhör mina favoritfiskar och än så länge är den inte rödlistan (men gullistad)
Trevlig helg
Mmmm, gösses vad gott lät ;)
SvaraRadera