torsdag 31 maj 2012

Kvällsserveringen öppnar den 12:e juni!



Nu är han här! Rickard, vår kvällskock. Som vi har väntat... Här lägger han handen vid dagens rätt som denna dag var ugnsbakad lax med syrade rotfrukter, smörslungad potatis och en smarrig vitlöksmajonäs.

Han är bra, den där Rickard. Och god mat lagar han. Vi vill passa på att hälsa honom alldeles speciellt hjärtligt välkommen i vårt härliga fiskgäng!

Och vet ni... nu är vi lyckliga innehavare av ett alkoholtillstånd och kör igång kvällsserveringen den 12:e juni.

Då är ni allihopa speciellt hjärtligt välkomna att kika förbi. Rickard lagar maten och vi serverar vinet. Vi ses!

1 kommentar:

  1. Det låter trevligt då kan man slinka in på lite skaldjur och ett glas vitt. Grattis till vintillståndet

    Göran N

    SvaraRadera

Hej och hå, fisk och sås! Lämna en kommentar här hos oss så blir vi lyckliga som små fiskegrabbar i en fiskbutik!